ROLAN GAROS MOŽE DA POČNE! Poznato kada Srbin IZLAZI NA TEREN!

Autor:

Sport

27.05.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laslo Đere biće prvi naš predstavnik koji će imati meč na ovogodišnjem izdanju grend slema u Parizu.

ROLAN GAROS MOŽE DA POČNE! Poznato kada Srbin IZLAZI NA TEREN!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Laslo Đere

Sve je spremno za početak Rolan Garosa koji je na programu od 28. maja do 11. juna ove godine.

Organizatori su objavili raspored za nedelju, 28. maj, prvi takmičarski dan i od srpskih tenisera jedini će na terenu biti Laslo Đere.

Đere će svoj meč prve runde protiv sedmog nosioca, Andreja Rubljova, igrati na terenu "Suzan Lenglen" i pre njih odigraće se dva duela, po jedan u muškoj i ženskoj konkurenciji. Srbin i Rus moraće da sačekaju da svoje mečeve završe Kačanov i Lestjen, odnosno Sakari i Muhova, a pošto program počinje u 11 časova ne očekuje se da će Đere i Rubljov na teren pre 14.00.

Republika

Foto: Tanjug

Laslo Đere

 

Novak Đoković će meč prve runde protiv Aleksandra Kovačevića igrati u ponedeljak, 29. maja, ali satnica za ovaj takmičarski dan i dalje nije izbačena.

Od zanimljivijih duela prvog takmičarskog dana treba izdvojiti susret Cicipasa i Veselog, zatim Manarina i Umbera, kao i revanš i "ponovljen" meč iz kvalifikacija između Lukasa Puja i Jurija Rodionova. Na teren će i Marton Fučovič i Ugo Grenije, a pobednik ovog meča igraće protiv boljeg iz duela Đoković - Kovačević u drugoj rundi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading