RUČAJTE UZ NOVAKA! Poznato kada Đoković IZLAZI na megdan Italijanu!

Autor:

Sport

12.04.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete Novak Đoković, meč osmine finala Mastersa u Monte Karlu protiv Italijana Lorenca Muzetija odigraće sutra oko 15 časova, saopštili su organizatori turnira na zvaničnom sajtu.

RUČAJTE UZ NOVAKA! Poznato kada Đoković IZLAZI na megdan Italijanu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Pre Srbina i Italijana, sutra će igrati Hubert Hurkač i Janik Siner, kao i Niklas Džari i prošlogodišnji šampion Stefanos Cicipas, pa će od dužine njihovih mečeva zavisiti početak duela Noleta i Muzetija.

Đoković je plasman u osminu finala obezbedio tako što je juče savladao Rusa Ivana Gahova 2:0, dok je Muzeti danas deklasirao zemljaka Luku Nardija, pobedom bez izgubljenog gema (6:0, 6:0).

Program na centarlnom terenu kreće oko 11 časova, a Poljak i Italijan prvi izlaze na megdan.

Foto: Tanjug/AP

 

Zanimljivo da bi jedan od njih dvojice mogao da bude Novakov potencijalni protivnik u četvrtfinalu, ako srpski as savlada Lorenca Muzetija.

Potom će uslediti okršaj branioca titule Stefanosa Cicipasa iz Grčke i Čileanca Nikolasa Džarija, dok posle Đokovića, na isti terenu u derbiju dana izlaze Danil Medvedev iz Rusije i Aleksander Zverev iz Nemačke.

Podsetimo, Nole je dva puta osvajao Masters u Monte Karlu. Bilo je to 2013. i 2015. godine, kada je u finalima savladao najvećeg rivala Španca Rafaela Nadala, a dve sezone kasnije i Čeha Tomaša Berdiha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading