DVOSTRUKI ARŠINI! Trese se Pariz zbog SRAMOTE Rolan Garosa: Prvi reket sveta REŠIO da PROGOVORI o VRHUNSKOJ NEPRAVDI!

Autor:

Sport

02.06.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je udarna tema u francuskoj prestonici.

DVOSTRUKI ARŠINI! Trese se Pariz zbog SRAMOTE Rolan Garosa: Prvi reket sveta REŠIO da PROGOVORI o VRHUNSKOJ NEPRAVDI!

Foto: Tanjug/AP

Pune tribine stadiona "Suzan Lenglen"

Poljska teniserka Iga Švjontek rešila je da pdoigne glas protiv odluke Rolan Garosa da ne stavlja mečeve ženskog singla u večernji termin.

Ameli Morezmo je to obrazložila rečima da su muški dueli popularniji od ženskih, dok je prvi reket sveta razočaran njenim stavom.

Mislim da ženski tenis ima mnogo prednosti. Malo sam razočarana i iznenađena jer je ona takođe u WTA. S moje tačke gledišta, za svakog igrača je pogodnije da igra u normalno vreme, ali želim i ja da se zabavim i da pokažem najbolji tenis u svakom meču - navela je Švjontek, koja važi za prvog favorita za osvajanje Otvorenog prvenstva Francuske koje je obilovalo iznenađenjima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prekipelo joj - Švjontek ljuta na Morezmo

Mislim da je lični stav svake osobe da li muški ili ženski tenis nudi više ili da li ih podjednako vole. A neki će reći da je ženski nekonstantan i nepredvivljiv. Ali s druge strane, neki će reći da je to mnogo zanimljivije i da privlači više ljudi. Tako da je sve do ugla gledanja različitih osoba - dodala je sjajna Poljakinja.

Švjontek će u četvrtak igrati protiv Ruskinje Darije Kasatkine u polufinalu turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading