Težak sunovrat Novaka: POSLE PUNE DECENIJE ISPADA IZ TOP 10!

Sport

31.10.2017

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković trenutno se nalazi na sedmoj poziciji ATP liste, ali je izvesno da će do kraja takmičarske sezone ispasti iz kluba najboljih 10 tenisera pošto neće biti u prilici da brani veliki broj bodova sa mastersa u Parizu i Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Agasi i Novak moraće puno da rade za povratak u vrh ATP liste

Ovo znači da će nakon punih 10 godina Nole ispasti iz samog vrha ATP poretka, pošto će ga do kraja godine na listi prestići Izner, Dimitrov, Gofan, Karenjo Busta...

Pošto će narednu kalendarsku godinu započeti iz drugog ešalona tenisa, Novak će prilikom žreba za Australijan open biti nepovlašćen, što znači da bi u ranijim fazama turnira mogao da se susretne sa nekim od trenutno vodećih svetskih tenisera.

Novak Đoković je zbog povrede lakta još na Vimbldonu rešio da završi sezonu i da ide na oporavak kako bi se potpuno zdrav i fizički spreman vratio na teren na početku naredne takmičarske godine.


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading