(FOTO) Pravi sportski spektakl: NOVAK U POSETI TEU, SLIKAO SE I SA KARIJEM!

Sport

31.10.2017

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković stigao je prethodnog dana u Los Anđeles, a čim je stupio na tlo SAD odmah se zaputio u posetu svom prijatelju Milošu Teodosiću i sa njim uživo pogledao meč NBA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak posetio svog prijatelja Teodosića

Teodosić je za svog prijatelja spremio poklon dobrodošlice - njegov dres iz Klipersa sa brojem 4 uz potpis. Utisak je jedino pokvarila Teova povreda skočnog zgloba zbog koje nije bio u prilici da odigra duel protiv aktuelnih šampiona Golden Stejt Voriorsa, ali su svakako njih dvojica uživali na tribinama "Stejpls centra".

 

 

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on Oct 30, 2017 at 9:35pm PDT

 

Gosti su bez većih problema odneli pobedu iz "grada anđela" (141:113), ali to nije pokvarilo utisak ni kod Novaka, ali ni kod srpskog plejmejkera.

Nakon susreta Novak je iskoristio priliku da se slika sa jednim od najboljih košarkaša današnjice Stefom Karijem, a svoje pozitivne utiske preneo je i svojim fanovima putem "Instagrama".

- Sjajan šou i zanimljiva utakmica. Klipersi i Voriorsi su uradili ono što najbolje znaju. Stef Kari i Kevin Durant čine da ovaj sport izgleda tako lako. Hvala Klipersima na gostoprimstvu, nedostajao mi je Teodosić na terenu, ali sam dobio njegov dres - napisao je Đoković na Instagramu po završetku ovog fantastičnog košarkaškog meča.

 

 

Legend.

A post shared by NBA 360_ (@nba360_) on Oct 30, 2017 at 10:22pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading