VERON: Mesiju nije suđeno da bude lider, stidljiv je

Autor:

Sport

25.06.2018

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni argentinski vezista Huan Sebastijan Veron istakao je da Lionel Mesi nema karakterne osobine potrebne da bude vođa tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Gaučosi se nalaze u velikom problemu, posle dva kola na Mondijalu u Rusiji imaju bod i pitanje prolaska u osminu finala turnira je neizvesno.

U takvim situacijama, prvi na udaru budu najbolji igrači, što je slučaj sa prvom zvezdom Argentinaca Lionelom Mesijem. Njegovo poređenje sa legendarnim sunarodnikom Dijegom Armandom Maradonom ponovo je neminovno.

- Maradona je uvek bio neko na koga si uvek mogao da računaš, da se osloniš. Mesi je stidljiv momak, introvertan. Nije mu suđeno da bude lider. Pritom, ne dovodim u pitanje njegovo fudbalsko umeće, govorim o karakternim osobinama - jasan je Veron.

Mesi će protiv Nigerije u poslednjem kolu imati priliku da pruži adekvatan odgovor kritičarima. Ukoliko želi prolaz u nokaut fazu, ekipa Horhea Sampaolija mora da pobedi Super orlove i da se nada da isto neće učiniti Island u drugom meču grupe D protiv Hrvatske.

U slučaju da oba tima grupnu fazu završe sa identičnim brojem bodova, odlučivaće gol razlika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading