BRUKA: Šaćiri nastavio sa provokacijama, Albanci sa Kosova prete...

Autor:

Sport

23.06.2018

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama nastavljaju se provokacije pre svega Albanaca na račun Srbije i naših fudbalera posle poraza od Švajcarske na SP u Rusiji.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Slavlje švajcarskih fudbalera

Srbija je izgubila od Švajcarske 2:1 posle preokreta, a meč su pored lošeg suđenja Nemca Feliksa Briha obeležile provokacija albanskih fudbalera i navijača.

Golove za Švajcarsku su postigli fudbaleri albanskog porekla. Oni su simulirali "orla" koji se nalazi na zastavi Albanije.

- To su bile čiste emocije. Ovo je za mene bila posebna utakmica. Za moju porodicu u Švajcarskoj, ali i za onu iz Albanije i sa Kosova. Ovo je pobeda za njih, uvek su mi pružali podrsku. To nije bila poruka protivniku, ali me briga za reakcije - rekao je Džaka.

Šaćiri nije želeo da ističe u prvi plan radovanje kod pobedničkog gola u 90. minutu.

- Ne želim da pričam o proslavi gola. U fudbalu uvek ima emocija. Svi su videli šta sam uradio, ali to je sada prošlost - kazao je on.

Međutim, on je nastavio sa provokacijama i dan posle utakmice.

Foto: instagram.com/shaqirixherdan

Na nezvaničnom profilu FS Kosova na Tviteru osvanula je sramna poruka:

- Ovoga puta oni (Srbi) su se susreli sa samo trojicom Kosovara, zamislite da su igrali protiv nas 11. Ovo je razlog zašto nikada neće da se susretnu sa nama.

Albanci na društvenim mrežama nastavljaju sa provokacijama.

Novinar Vašington posta Skot Vilson ističe da su Džaka i Šaćiri sa Kosova koje Srbija nije priznala i je tamo bio krvavi rat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

23.06.2018 11:14

Sta ocekujete od divljeg naroda. To sto su sisli sa planine ne znaci da su postali pitomi. I vuka zatvore u kavez, hrane neguju ali on ostane vuk do smrti i krepa kao vuk.