KRSTAJIĆ: Što pre zaboraviti Kostariku

Autor:

Sport

17.06.2018

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalera Srbije, Mladen Krstajić dao je izjavu posle meča sa Kostarikom, ali mislima je već bio u drugom kolu, gde njegove pulene očekuje duel sa Švajcarskom.

RepublikaFoto: Starsport
Mladen Krstajić

- Šanse su da se daju i da se maše. Naši igrači nisu sebični,ne zameram im ništa. Bitno je da je njihov odnos bio pravi. Zajedništvo je najbitnije, i u napadu i u odbrani. Mitrovićevi kvaliteti su poznati. Nije imao sreće da iskoristi šanse,ali uradiće to u narednim mečevima. Nikad ne sumnjam u Mitrovića.

- Utakmica je imala dobar tempo svih 90 minuta. Dominirali smo u fazama, ali i oni su imali ozbiljne pokušaje. Kostarika je igrala sasvim dobro i korektno, ali naša odbrana je neutralisala njihove napadače.

Potom se osvrnuo na sumnje kojima je bio izložen, kritike, a otkrio je i šta bi uradio da je Srbija danas izgubila.

RepublikaFoto: Starsport
Mladen Krstajić

- Od 1992. godine kocka mi je bačena da se borim kroz život, imam jaka leđa da mogu sve da izdržim. Da se desio i poraz, podneo bih ga muški i zaštitio bih igrače, koji su zaslužili da igraju na SP, bili omalovažavani od srpske javnosti, ali život je takav, uzeo sam vruć krompir koji možda neko drugi ne bi...

Takav sam kakav sam, idemo dalje, uradili smo veliki posao, ali što pre treba zaboraviti Kostariku i pripremiti se za Švajcarce.

- Zadovoljan  sam odnosom igrača, najbitnije je da smo delovali kao ekipa i da je to najbitnije u ovom momentu, ne treba da poletimo, treba ostati miran, analizirati ovo sve, još večeras. Sutra je novi dan, okrećemo se Švajcarskoj. Manje-više i oni znaju nas, ali i mi njih - zaključio je selektor.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading