NE VADI GA IZ USTA: Pogledajte kako se PRSKA Amerikanka koja je izazvala GNEV kod Novakovih navijača (FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

11.02.2024

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebrojano puta je snimljena kako to radi.

NE VADI GA IZ USTA: Pogledajte kako se PRSKA Amerikanka koja je izazvala GNEV kod Novakovih navijača (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Lindzi Von

Legendarna američka skijašica Lindzi Von izazvala je opštu pometnju na društvenim mrežama, gde je objavila snimak kako skija u društvu Rodžera Federera, za kog je u opisu napisala da je najveći teniser svih vremena.

Baš taj njen komentar izrevoltirao je fanove Novaka Đokovića, koji su joj objasnili kako i zašto je upravo Srbin GOAT, a ne Švajcarac.

Tada je i sama Lindzi u komentaru napisala kako tenis ima tri GOAT-a, Rodžera Federera, Novaka Đokovića i Rafalea Nadala, ali da je za nju švajcarski as najveći, čime je nastavila trend da samo o njemu priča, odnosno da ga "ne vadi iz usta".

Sa druge strane, upravo ona je u sličnoj situaciji kao Federer, pošto je mnogi smatraju najboljom skijašicom ikada, ali više trofeja od nje ima Mikejla Šifrin.

Ipak, Vonova ima verovatno veću bazu fanova, koji su svojevremeno baš zbog njene lepote gledali alpsko skijanje, a najviše su uživali kada se prskala šampanjcem na pobedničkom postolju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prskanje na podijumu

Lindzi Von je jedna od najuspešnijih alpskih skijašica u istoriji, osvajačica četiri ukupna Svetska kupa, tri Olimpijske medalje (jedno zlato i dve bronze), sedam svetskih prvenstava i 82 pobede u Svetskom kupu (što je rekord među ženama).

Ona je postala poznata po svojoj izuzetnoj brzini i tehničkoj veštini, a takođe je bila i prva Amerikanka koja je osvojila Zlatnu medalju u trci spusta na Zimskim olimpijskim igrama 2010. godine.

Nema sumnje da bi njena karijare bila još trofejnija, da prelepa Amerikanka nije morala da se nosi sa čestim povredama. Pretrpela više ozbiljnih povreda, uključujući prelome kostiju i kidanje ligamenata, ali je uvek uspevala da se oporavi i vrati na stazu.

Poznata i po svojoj angažovanosti van staze, kao ambasadorka sporta i borbe za prava žena u sportu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading