NOVO LICE U HUMSKOJ: LUKA BOJOVIĆ i zvanično u Partizanu! Potvrdio i MIJAILOVIĆ!

Autor: M. M.

Sport

12.01.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao na poziv predsednika!

NOVO LICE U HUMSKOJ: LUKA BOJOVIĆ i zvanično u Partizanu! Potvrdio i MIJAILOVIĆ!

Foto: Starsport

Srpski gejmer i jutjuber, Luka Bojović, poznatiji i kao “Lux27“, novi je član Upravnog odbora Partizan Esportsa.

Bojović je u klub iz Humske došao na poziv aktuelnog predsednika crno-belih, Jovana Mijailovića, koji ističe kako su vrata Partizana uvek otvorena za ambiciozne ljude spremne da pomognu daljem razvoju pomenute sekcije.

- Luka, dobro nam došao. Ubeđen sam da ćeš svojom energijom, snalažljivosti i pre svega ljubavi prema klubu mnogo doprineti u našem daljem razvoju! Svaki iskreni Grobar, spreman da se uključi i pomogne Partizanu je više nego poželjan da postane deo našeg kolektiva. Naše snage jačaju svakim danom - napisao je Mijailović na svom zvaničnom Twitter nalogu.

 

 

Da sa “Parnim valjkom“ ima najveće moguće ambicije, ne krije ni sam Luka Bojović, koji se, kako navodi, nada brojnim titulama.

- Partizan volim od malih nogu i pre svega mi je velika čast što mogu da pomognem klubu čiji sam verni navijač. Esports još uvek nije dovoljno zastupljen u regionu, ali ja verujem kako sa Jovanom Mijailovićem i ostalim članovima tima možemo podići Partizan na jedan zavidan nivo. Pored toga, istakao bih i to kako se nadam popularizaciji samog Esportsa na ovim prostorima. Očekujem mnogo titula u narednom periodu - dodao je Luka Bojović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading