PANČEVO MISLI O SVOJOJ OMLADINI! Sve akcije Sporstkog saveza su besplatne

Autor:

Sport

24.11.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski savez Pančeva organizuje mnogobrojne akcije

PANČEVO MISLI O SVOJOJ OMLADINI! Sve akcije Sporstkog saveza su besplatne

Foto: republika.rs

Sportski savez Pančeva se trudi da približi sport mladima raznim akcijama. Neke akcije traju godinama, kao što je "Ja plivam, a ti". Predsednik sportskog Saveza Slobodan Bitević istakao je da Grad Pančevo redovno radi na promociji sporta. 

- Sportski savez grada Pančeva je jedna velika porodica.  Trudimo se da beležimo što bolje rezultate, da podignemo lestvicu. Danas imamo 12 standardnih projekata. Neki projekti su dugi i preko četiri decenije. Jedna od akcija je "Ja plivam, a ti". Pored toga imamo i lokalni sajam sporta. Imamo mnogobrojne projekte koje sprovodimo s našim sportistima, građanima i ljudima. Ono što je jako bitno, svi naši projekti su besplatni i dostupni za građanstvo - rekao je Bitević.

 

 

Predsednik Saveza je istakao da je sajam sporta veoma popularan u ovom gradu. 

- Fenomenalan je odziv na našem malom sajmu sporta, lokalnom što bi se reklo. Trudimo se da svakom detetu pružimo mogućnost da izabere kojim će se sportom baviti. Takođe i da klubovi promovišu svoje sportove i da znaju koji su kolektivni sportovi, koji su individualni i šta mogu da izaberu. Oni imaju pred sobom u tom slučaju 30 različitih disciplina za koje mogu da se odluče. Većina njih se ugledaju na velike zvezde, koje se uvek odazovu na poziv - rekao je Bitević.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading