BRAVO CARICE NAŠA! Milica samo dva meseca posle POROĐAJA osvojila zlato

Autor:

Sport

25.11.2023

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica još jednom pokazala da je najbolja

BRAVO CARICE NAŠA! Milica samo dva meseca posle POROĐAJA osvojila zlato

Foto: Starsport


Srpska tekvondistkinja Milica Đuričić, koja se ranije takmičila pod prezimenom Mandić, ostvarila je neverovatan uspeh na Balkanskom prvenstvu u Sarajevu, osvojivši zlatnu medalju u kategoriji do 73 kilograma. Ovaj trijumf dolazi samo dva meseca nakon što je postala majka, što dodatno impresionira sportsku javnost. Milica je pokazala izuzetnu snagu i volju, savladavši u finalu takmičarke iz Bosne i Hercegovine, uz veliku podršku publike.

Nakon osvajanja zlatne medalje, Milica Đuričić izrazila je svoje zadovoljstvo što se vratila na tatami, ističući da joj je tekvondo uvek bio prva ljubav.

- Srećna sam i zadovoljna sto sam se vratila na tatami. I posle porođaja i pauze uspela da se vratim malo u formu i borim se na Balkanskom prvenstvu. Iako je bilo teško pripremati se i boriti se posle toliko vremena, tekvondo ce uvek biti moja prva ljubav i drago mi je da se današnji dan ovako završio - rekla je Srpkinja posle osvajanja medalje

Istakla je zatim da je uživala u pripremnon delu sa mlađim generacijama. 

- Ulili su mi veru da ćemo biti još bolji nego što smo mi bili. Hvala najboljem treneru Galetu i celom timu na neizmernoj podršci koju imam godinama-  zaključila je Đuričić. 

- Prošo je dve i po godine od Tokija i ovo je prosto neverovatno da se za dva meseca toliko vratila u formu, kao da nije bila na pauzi - oduševljen je Miličin dugogodišnji trener Dragan Jović.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading