TRENIRAJTE SA NAJBOLJIMA! Savladajte džudo veštine i borite se kao profesionalac

Autor:

Sport

10.11.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džudo je poslednjih godina u ekspanziji

TRENIRAJTE SA NAJBOLJIMA! Savladajte džudo veštine i borite se kao profesionalac

Foto: Privatna arhiva

Džudo je veoma popularan sport poslednjih godina, jer nam omogućava da se upoznamo sa osnovnim zahvatima. Ali i da naučimo kako da se branimo. Ovim sportom možete se baviti bilo gde u Beogradu, a trener Džudo kluba Žandarmerija nam je otkrio koliko je ovo dobar sport za mlade. 

- Žandarmerija je dobila ime po organizacionoj jedinici Ministarstva unutrašnjih poslova, čije ime ponosno nosi, prezentuje i promoviše sport, ali bi nam isto značila konstantna pomoć u logistici, opremi, uslovima za trening i finansijama, da bi treneri mogli da se posvete stručnom radu i ostvarivanju što većih rezultata. Trebala bi nam sigurnost i stabilnost da tako jedna velika institucija poput MUP-a da podršku našem radu - rekao je Vladimir Vučković, trener i potpredsednik kluba, nosilac crnog pojasa IV dan.

 

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Ciljevi ovog malog kolektiva, s ogromnim entuzijazmom i srcem, su visoki i možda se nekima čine nedostižni, ali svi u klubu grabe ka njima.

- Pored svih takmičarskih i klupskih obaveza, organizujemo, prezentujemo i promovišemo ovaj plemeniti sport kroz razne projekte u saradnji sa drugim organima i institucijama („Džudo u škole“, „Pomozi drugu budi šampion“, „Super džudo kamp Žandarmerije“), od kojih je tradicionalno najmasovniji i najposećeniji džudo turnir u regionu Kup Žandarmerije na kome svake godine učešće uzme oko 650 takmičara u mlađim uzrasnim kategorijama - istakao je Vučković.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading