UŽAS U BUGARSKOJ: ŠAMPION Evrope pokušao SAMOUBISTVO!

Autor:

Sport

07.11.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne vesti iz komšiluka.

UŽAS U BUGARSKOJ: ŠAMPION Evrope pokušao SAMOUBISTVO!

Foto: www.profimedia.rs

Bivši šampion Evrope u biatlonu, Bugarin Krasimir Anev (36), nalazi se u teškom stanju nakon što je pokušao da izvrši samoubistvo. Prema navodima bugarskih medija, incident se dogodio pre šest dana na jugozapadu zemlje, u oblasti brane Drenov Dol u blizini Ćustendila.

Anev je pronađen bez svesti sa prostrelnom ranom u stomaku, pored njega je bio i pištolj. Hitna pomoć je odmah reagovala i prevezla ga u bolnicu, gde je zbog teškog stanja stavljen u veštačku komu. Iako je trenutno stabilno, njegovo stanje je i dalje ozbiljno i opasno po život.

 

 


Bivši šampion je jedan od najuspešnijih biatlonaca u Bugarskoj, a u karijeri dugoj 14 godina učestvovao je na 11 svetskih prvenstava i tri puta na zimskim olimpijskim igrama. Njegov uspeh i borba za medalje bili su inspiracija mnogima u zemlji.

Detalji o motivu koji je doveo do ovog tragičnog čina još uvek nisu poznati, ali se spekuliše da su mogući razlozi mogli biti pritisak i stres koji dolaze sa vrhunskim sportom. Prijatelji i kolege iz sveta biatlona izrazili su šok i zabrinutost za Aneva, nadajući se njegovom oporavku.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading