SAMO ZA MUŠKE OČI: Skoro gole lepotice ruše internet

Autor:

Sport

19.10.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najlepša borba, kako su je već prozvali u svetu, održaće se 8. decembra u San Francisku, a sve adute bokserke već otkrivaju na Instagramu.

SAMO ZA MUŠKE OČI: Skoro gole lepotice ruše internet

Foto: instagram.com/avrilmathie

Boks

Šta muškarcima treba da budu srećni - lepe žene, sport, pivo uz društvo... A šta da rade kada sve to dobiju u jednom meču? Pa da skaču od sreće.

Upravo to će se desiti srećnicima koji budu u San Francisku 8. decembra na najlepšoj borbi ikada, kako su svetski mediji već nazvali boks meč za šampionku u bantam kategoriji. Naime, rukavice u ringu odmeriće braniteljka pojasa Eboni Bridžis i Ejvril Mati, a dovoljan je jedan pogled na njih, na popularnim sajtovima za odrasle na kojima enormno zarađuju, pa da se shvati zašto će to biti najlepša borba ikada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AVRIL (@avrilmathie)

 

Bridžis je poznata i pod nadimkom Plava bombarderka, zbog atraktivne pojave, a ovo će joj biti prva borba od decembra prošle godine kada je savladala Šenon O'Konel (40). To je bio veliki uspeh za nju, pošto je kasnije otkriveno da je osam rundi radila sa slomljenom rukom, pošto je ring ušla nakon povrede na treningu. Odmah nakon tog meča usledili su pozivi na duel sa Mati, a kada su pale i prozivke ona nije imala kud.

- Mislim da bi to bila sjajna borba i definitivno bi se svidela publici. Samo naše merenje uništilo bi internet - rekla je Bridžisova.

Uživajte u njihovim fotografijama:

Ejvril Mati

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AVRIL (@avrilmathie)

 

Eboni Bridžis

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading