ZVEZDARA SE DIČI SVOJIM ĐACIMA: Boks krenuo uzlaznom putanjom

Autor:

Sport

17.10.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčice i dečaci demonstrirali pravo umeće na mečevima.

ZVEZDARA SE DIČI SVOJIM ĐACIMA: Boks krenuo uzlaznom putanjom

Foto: Privatna arhiva/Zlatko Došljak

Bokserski klub Zvezdara Olimp i Kik-boks klub Krstaš, u saradnji sa Opštinom Zvezdara, organizovali su mečeve u boksu i kik-boksu povodom dana Opštine Zvezdara. Mečevi su se održavali u hali "David Kalinić" u sali Kik-boks kluba Krstaš. Ujedno, tom manifestacijom pokazana je veličina i primer ostalima da jedni druge treba da podržavamo. Da budemo jedni drugima prava podrška, a devojčice i dečaci su demonstrirali pravo umeće u kvalitetnim mečevima.

Foto: Privatna arhiva/Zlatko Došljak

 

Bili su pravi predstavnici svojih trenera i klubova, a najveće ovacije su dobila dva mala boksera, inače naslednici svojih očeva, koji su nastavili njihovim stopama, a to su Konstantin Došljak iz Bokserskog kluba Zvezdara Olimp i Mihajlo Filić iz Bokserskog kluba Filić. Srčano su se borili i pokazali svu lepotu ove plemenite veštine.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Zlatko Došljak

 

- Naši gosti su uživali u borbi ova dva pionira, naslednika svojih očeva. Inače presednik Opštine Zvezdara Vladan Jeremić je uručivao medalje učesnicima, ujedno pokazao veliko poštovanje samoj manifestaciji i samom sportu. Veliko hvala gostima koji su došli i dali podršku samoj manifestaciji i našem klubu. To su Goran Boričić vlasnik Taš kladionica, Nikola Prokić, direktor Admirala, zahvalnica i Aleksandru Simoviću direktoru hotela i kazina Flamingo, Vladislavu Milću velikom humanisti i privredniku, Miroslavu Laziću, članu veća opstine Zvezdara, Stanki Pejović, predsednici i treneru Krstaša - rekao je Zlatko Došljak, bokser koji se naosvajao medalja tokom svoje karijere.

Foto: Privatna arhiva/Zlatko Došljak

 

Ujedno, Bokserskom klubu Zvezdara Olimp i Kik boks klubu Krstaš predsednik Opštine Vladan Jeremić je uručio pehare za samu organizaciju i kvalitet samih mečeva.

- Kao osnivač kluba želim svima da se zahvalim koji su došli da nam daju podršku i samom danu Opštine dali na značaju i poštovanju. Ujedno se osećam ponosnim ocem jer me je moj junior predstavljao na pravi način i pokazao svu lepotu ove plemenite vestine. Posebna zahvalnost klubovima koji su učestvovali sa svojim takmičarima i pokazali jedno veliko poštovanje prema našem klubu. Zahvaljujući vama, sama manifestacija je uspela - dodao je Došljak, pa se zahvalio svima koji su uveličali spektakl:

Republika

Foto: Privatna arhiva/Zlatko Došljak

 

- Hvala BK Voždovac, BK Filić, BK Kid Bleki, KBK Zemun i delegatu manifestacije Urošu Puškoviću, kao i samim sudijama koji su bili na nivou. Poziv svima da dođu i budu deo porodične priče. Bokserski klub Zvezdara Olimp vas čeka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading