Zaslužio je: Predsednik Vučić uručuje Sretenjski orden Zoranu Terziću!

Autor:

Sport

03.07.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NAgrada koju je svakako zaslužio.

Zaslužio je: Predsednik Vučić uručuje Sretenjski orden Zoranu Terziću!

Foto: Starsport

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić tokom sutrašnjeg dana dodeliće Sretenjski orden drugog stepena doskorašnjem selektoru ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, Zoranu Terziću.

Njemu će odlikovanje za naročite zasluge u sportskoj delatnosti i postignute rezultate ženske odbojkaške reprezentacije.

Predsednik će Terziću uručiti orden u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Srbije, najavljeno je iz pres službe predsednika.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić

 

Zoran Terzić će za nekoliko dana proslaviti svoj 56. rođendan, a ostaće zapisano u analima srpske odbojke i sporta uopšte da je punih 20 godina sedeo na klupi naše ženske odbojkaške reprezentacije.

Pored selektorske funkcije, Zoran Terzić je četiri godine predvodio ekipu beogradskog IMT-a, u Crvenoj zvezdi je posao trenera obavljao punih devet  godina (u dva navrata), a svoje odbojkaško znanje prenosio je i igračicama u Rumuniji, Italiji, Rusiji, Švajcarskoj i Turskoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading