CRNOGORAC JE UDARNA VEST U AMERICI: Odbio da se vakciniše, pa dobio otkaz i ostao bez ŠEST MILIONA DOLARA!

Autor:

Sport

20.10.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nik Rolović, NFL trener crnogorskog porekla, odlučio je da se ne vakciniše protiv koronavirus, zbog čega je ostao bez posla.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nik Rolović

Nik Rolović predvodio koledž tim Vašington stejt Kuguarse, ali odluka da se ne vakciniše donela mu je otkaz!

On je bio jedan od najplaćenijih ljudi na koledžu, sa godišnjom platom od 3.100.000 dolara.

Rolović bi po istom ugovoru trebalo da dobije novac u visini od 60 odsto ugovora, što je u ovom slučaju oko 6.000.000 dolara.

Ipak, klub odbija da mu isplatu tu sumu, jer smatra da je Rolović sam kriv za prekid saradnje.

Crnogorac je ovu odluku saopštio čelnim ljudima koledža još pre nekoliko meseci, a isti stav imali su i članovi njegovog stručnog štaba. Epilog je da su na kraju svi otpušteni.

 

Vašington stejt je u avgustu doneo odluku da svi zaposleni moraju da se vakcinišu protiv koronavirusa, inače će ostati bez posla. Rolović je ugovorio prigovor na to, pozivao se na versku pripadnost i tvrdio da zbog nje ne može da primi vakcinu. Ipak, koledž je to njegovo opravdanje glatko odbio.

- Iako sam ja doneo odluku, poštujem da svaki pojedinac - trener, igrač ili član osoblja, može doneti svoju odluku o vakcini protiv korona virusa. Neću dalje komentarisati - izjavio je Rolović.

Ovo se po prvi put dogodilo u istoriji američkog koledž fudbala, a očekuje se da će Rolović i njegovi saradnici iz stručnog štaba iskoristiti mogućnost da ulože žalbu na ovu odluku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading