Nerealno: NAGRUVANI I BESNI KONOR MEKGREGOR poredio sebe sa BRUS LIJEM!

Autor:

Sport

05.11.2020

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konor Mekgregor uveliko se sprema za svoj sledeći nastup u oktagonu, a ako je suditi po slikama koje objavljuje sa treninga, teško onome ko se bude našao nasuprot njega!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Konor Mekgregor

Bivši pero-laki i laki šampion u UFC Konor Mekgregor naporno se priprema za sledeću tuču, pa je odlučio da budućem protivniku pokaže tačno u kakvoj se formi nalazi.

On se slikao go do pojasa u sa zastavom Irske oko ramena, želeći da istakne mišićnu masu koju je nabacio, a koja izgleda zaista zastrašujuće.

Ova slika bila je deo njegove interakcije sa fanovima na društvenim mrežama, a celokupni razgovor bio je krajnje zanimljiv.

Pričao je "Ozloglašeni" o svojim idolima, pa se, među ostalima, poredio sa Andersonom Silvom i legendarnim Brusom Lijem!

Osim idola, Mekgregor je komentarisao i situaciju sa UFC, gde se zbog pregovora Irac nije borio još od Januara, kada je savladao Donalda Seronea za svega 43 sekunde.

- Ponudio sam im tri, znači ČAK TRI - datuma kada sam mogao da se bijem, ali su me oni ignorisali. Da je sve išlo po mom planu, borio bi se četiri puta u ovoj us*anoj godini. Nije bilo drugih sportova, pandemija je zaustavila sve, pa vi izračunajte koliko bi se prodavale moje tuče. Koliko sam samo novca izgubio zato što UFC nije bio spreman da se dogovori samnom? Zato sam i rekao "je*eš ovo i otišao - pasijonirano je ispričao Konor.

Podsećamo, Mekgregor se zbog frustracija oko manjka tuča i penzionisao, ali sada tvrdi da se sa 32 godine oseća bolje nego ikada i da želi da ima karijeru kao njegov miljenik Anderson Silva, koji je tek počeo da stasava kao borac u 32. godini, kada je počeo njegov legendarni niz od 16 pobeda za redom u najjačoj promociji na svetu.

 

Iako su predsednik UFC Dejna Vajt i Konor peripetualno u "mržnja-ljubav" odnosu, deluje kao da je čekanju za Irca došao kraj, pošto se detalji oko tuče sa Dastin Poarijeom 23. januara polako kristalizuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading