(VIDEO) Darko Jevtić UNAKAŽEN, trener Rubina BESAN: Sudija bi mu dao crveni JEDINO DA JE UMRO!

Autor:

Sport

05.11.2020

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Rusije Leonid Slutski bio je razjaren posle brutalnog starta koji je pretrpeo njegov fudbaler Darko Jevtić.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Povreda Darka Jevtića

Igrala se utakmica Ruskog kupa kada je protivnički igrač krvnički startovao nad Jevtićem, ostavivši ga bez svesti i u lokvi krvi na sred terena.

Bivši mladi reprezentativac Švajcarske obilno je krvario posle intervencije Vladislava Bragina, ali sudija nije vide za shodno da zbog ovakvog nasilja Bragina pošalje van terena crvenim karton, već mu je pokazao samo opomenu.

Plašili su se čak i krvarenja u mozgu, potres istog je gotovo izsvestan, pa Slutski nije mleo reči kada je počeo da kritikuje arbitra.

- Da se sudija pitao, verovatno bi pokazao crveni karton jedino da je Darko umro na terenu. Ne razumem, zar nije dovoljno da neko nekoga raskrvari ili da ga udari laktom u nos za isključenje, od kada je neophodno da oštećeni bukvalno bude ubijen? - besneo je prekaljeni ruski stručnjak.

- Plašili smo se da je Jevtić doživeo cerebralno krvarenje, ali do toga na svu sreću nije došlo. Ipak, on ima ozbiljan potres mozgda i polomljen nos, tako da se nadam da je sudija zadovoljan - nastavio je on.

 

Rubin jeste do kraja meča završio sa igračem više, pošto je Trufanov isključen u 80. minutu, ali to ipak nije bilo dovoljno za izjednačenje pa je Rubin poražen od Karbovska rezultatom 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading