Dončić MVP Evrolige!

Autor:

Sport

19.05.2018

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Reala Luka Dončić proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) Evrolige za sezonu 2017-2018.

RepublikaFoto: Starsport
Priznanje za košarkaša Reala

- Hvala navijačima i trenerima koju su me podržavali. Nastaviću da radim i da se zabavljam na terenu -  rekao je Dončić.

Dončić (19) je dobio i nagradu "Zvezda u usponu", koju mu je uručio legendarni srpski trener Dušan Ivković.

U najbolju petorku Evrolige izabrani su su Nik Kalates iz Panatinaikosa, Nando De Kolo iz CSKA, Luka Dončić, košarkaš Baskonije Tornike Šengelija i Jan Veseli iz Fenerbahčea.

Veseli je dobio nagradu za najbolji potez u izboru navijača, dok je nagradu za najboljeg strelca dobio Aleksej Šved iz Himkija. Najbolji odrambeni igrač je Kajl Hajns iz CSKA.

Najbolju drugu petorku Evrolige čine Aleksej Šved iz Himkija, Vasilis Spanulis iz Olimpijakosa, Serhio Rodriges iz CSKA iz Moskve i igrači Žalgrisa Kevin Pengos i Paulijus Jankunas.

Nagrade su dodeljene u Beogradu. Svečanosti su prisustvovali predsednik Evrolige Đordi Bertomeu, predsednik KSS Predrag Danilović, proslavljeni trener Dušan Ivković, brojni klupski zvaničnici i bivši i sadašnji proslavljeni košarkaši.

Real će u nedelju od 20 sati igrati u finalu Evrolige protiv Fenerbahčea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading