"OSTAĆE PESMA, I USPOMENA NA TEA KAPITENA"! Delije ZAGRMELE u Areni, a Miloševo ime se ORILO na TRIBINAMA! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.03.2024

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovatno da trenutno ne postoji obožavaniji košarkaš.

"OSTAĆE PESMA, I USPOMENA NA TEA KAPITENA"! Delije ZAGRMELE u Areni, a Miloševo ime se ORILO na TRIBINAMA! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde prekinuli su niz od šest poraza u Evroligi pobedom u 31. kolu protiv Virtusa iz Bolonje - 94:79 (21:23, 27:19, 26:23, 20:14).

Svojim doprinosom na duelu sa Italijanima, posebno se istakao Miloš Teodosić! Srpski plejmejker je posle meča sa Panatinaikosom naglasio da i dalje oseća bol od povrede, i mnogi mu se nisu nadali večeras u Areni. 

Ipak, Miloš je stoički stisnuo zube, istrčao na parket, i pokazao da i u 37. godini života može da nosi ekipu ka novim pobedama. Mada meč nije imao rezultatski značaj za crveno-bele, Teo je rešio da vrati svoju Zvezdu na pobednički kolosek, i sa 11 poena, devet asistencija i indeksom korisnosti 22, bio je možda i glavni faktor u pobedi nad Virtusom. 

Naravno, navijači su prepoznali zalaganje, žar i borbu legende srpske reprezentacije, i stoga je počastili pesmom! 

 

 

"Ole, ole, ole, Teo, Teo".. orilo se sa tribina Arene u Beogradu, a teško da je iko ostao ravnodušan na ovu emotivnu scenu. 

Podsetimo, crveno beli nemaju ni matematičke šanse da se nađu u plej-inu najjačeg evropskog takmičenja.

Klub sa Malog Kalemegdana ostaje na 16. poziciji na tabeli Evrolige sa 11 pobeda i 20 poraza. Njegov večerašnji protivnik nalazi se sigurno u plej-in zoni sa skorom 17-14, a imaće priliku da se domognu plej-ofa, ukoliko im se poklope rezultati direktnih konkurenata za ovo mesto, Olimpijakosa i Fenerbahčea. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading