PRIČAJ SRPSKI DA TE CEO SVET RAZUME: Bajern ODUŠEVIO grobare najavom za meč sa PARTIZANOM!

Autor:

Sport

07.02.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnja između dva kluba je odavno na visokom nivou.

PRIČAJ SRPSKI DA TE CEO SVET RAZUME: Bajern ODUŠEVIO grobare najavom za meč sa PARTIZANOM!

Foto: KK Partizan twitter

Košarkaši Partizana dočekuju ekipu minhenskog Bajerna u 26. kolu Evrolige u četvrtak od 20.30 časova.

Crno-beli su upali u seriju loših rezultata, koja je produbljena novim porazom u AdmiralBet ABA ligi.

Oni su posle neuspeha protiv Virtusa u Bolonji, Monaka i prethodno u večitom derbiju regionalnog takmičenja, doživeli četvrti kiks u nizu, potpuno neočekivani od hrvatskog Splita u Areni.

Nema sumnje da je branilac titule na Jadranu ostao na malim šansama da se domogne druge pozicije na kraju ligaškog dela AdmiralBet ABA lige, dok ni u Evroligi nisu obezbedili plej-in.

Zato je predstojeći meč protiv Bajerna iz Minhena od krucijalnog značaja za izabranike Željka Obradovića, ali, atmosfera pred susret je i više nego prijateljska.

- Tim je na putu za Beograd, gde nas sutra čeka jedna od najspektakularnijih gostujućih utakmica sezone: Protiv Partizana pred 20.000 navijača - piše u objavi Bavaraca.

Bajern je uvek imao poštovanja prema srpskim klubovima, baš kao i njihov trener Pablo Laso. Želimo im sve najbolje, ali da ovog puta napuste Arenu poraženi.

Podsetimo, u povoljan ishod protiv Bajerna veruje reprezentativac Srbije Aleksa Avramović:

Dodatna motivacija nam ne treba, izaći ćemo maksimalno motivisani protiv Bajerna. Imali smo četiri vezana poraza sada, pogotovo su nas oni protiv Virtusa i Splita poremetili, jer su izašli i dali maksimum, mi to nismo uradili što je rezultiralo porazom. Znamo koliko želimo da napravimo uspeh ove sezone, svaka sledeća utakmica je najvažnija - rekao je Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading