POSLE DEBAKLA U ARENI, STIGLE KATASTROFALNE VESTI ZA PARTIZAN! Crno-beli će MORATI da se PAZE!

Autor:

Sport

05.02.2024

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne piše se dobro izabranicima Željka Obradovića.

POSLE DEBAKLA U ARENI, STIGLE KATASTROFALNE VESTI ZA PARTIZAN! Crno-beli će MORATI da se PAZE!

Foto: Starsport

Posle neslavnog poraza u Areni od Splita rezultatom 67:74 u 19. kolu AdmiralBet ABA ligi, Partizanu su stigle nove loše vesti.

Naime, sledeći protivnik crno-belih, minhenski Bajern, deklasirao je Oldenburg u nemačkom šampionatu 93:73. 

Ovo uopšte nisu dobre vesti za izabranike Željka Obradovića, čija forma je u ozbiljnom padu. Partizanu je splitska katastrofa bila četvrta u nizu nesupeha, a da stvari budu gore, sledeći protivnik u Evropi pokazao je da ima "velike zube", te da neće tako lako pasti u grotlu Arene.

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

Poenterski učinak je bio prilično raspoređen među igračima Bavaraca, pa su tako ekipu Pabla Lasa predvodili Andreas Obst i Silvein Francisko sa po 13 poena. Pratiho ih je Isak Bonga sa 12, a Nils Džifi i Karsen Edvards imali su 11 odnosno, 10 koševa.

Bajern je drugoplasirana ekipa nemačkog prvenstva, a ispred njih je najveće ovogodišnje iznenađenje Kemic, 16 pobeda. Ipak, ne zaostaju izabranici Pabla Lsa sa 14 trijumfa, jer imaju dve utakmice manje. 

Valja istaći da je za Bavarce nastupio i naš Vladimir Lučić, koji polako hvata zalet posle duge i mučne povrede. Za 17 minuta na terenu, bivši as Partizana je ubeležio četiri poena, a tome je dodao po tri skoka i asistencije. 

Meč Bajerna i Partizana igreće se u Beogradu od 20.30 časova u okviru 26. kola Evrolige, a koliko je ovaj meč bitan, svedoči tabela. Crno-beli su na ivici plej-in zone sa skorom 12-13, a Bajern je na 15. mestu sa 10 pobeda i 15 poraza. Ipak, trijumf bi ih dosta vratio u borbu za seldeću fazu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading