MLADI NAVIJAČ ODUŠEVIO OSTOJU: Mijailović pozvao Lazara da bude gost Partizana na jednoj utakmici! Čeka ga i dres omiljenog igrača!

Autor: P. Z.

Sport

28.01.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek kluba iz Humske nije ostao imun na video snimak koji se širi društvenim mrežama.

MLADI NAVIJAČ ODUŠEVIO OSTOJU: Mijailović pozvao Lazara da bude gost Partizana na jednoj utakmici! Čeka ga i dres omiljenog igrača!

Foto: Starsport

Predsednik KK Partizan, gospodin Ostoja Mijailović, video je na društvenim mrežama jedan zanimljiv snimak na koji nikako nije mogao da ostane imun.

Naime, radi se o mladom navijaču crno-belih Lazaru. On je u društvu svoje porodice došao iz Zvornika, iz Republike Srpske, da bodri "parni valjak" na utakmici Evrolige protiv Žalgirisa.

Tom prilikom je Lazar otkrio da mu je to drugi meč Partizana koji prati uživo iz Arene, a prvi evroligaški.

Takođe, mladi navijač kluba iz Humske je otkrio da mu je omiljeni igrač Kevin Panter.

Sve to nateralo je Ostoju Mijailovića da se oglasi putem Tvitera.

- Lazare, budi gost KK Partizan na utakmici koju ti izabereš. Javi nam se, čeka te mesto i dres Kevina Pantera! Ti si primer koliko je Partizan čista emocija. Partizan je porodica - napisao je Mijailović na ovoj društvenoj mreži.

Osim toga, mladi Lazar je istakao da nema nikakve sumnje da će Partizan igrati četvrtfinale Evrolige, pošto na klupi ima najboljeg trenera Evrope, Željka Obradovića.

Podsetimo, Lazar je crno-belima doneo sreću, pošto je Žalgiris u pomenutoj utakmici savladan.

Izabranike Željka Obradovića već u nedelju, od 19 časova, očekuje gostovanje Crvenoj zvezdi, u četvrtom ovosezonskom večitom derbiju. Taj derbi igra se u okviru 18. kola AdmiralBet ABA lige, a u prethodna tri su slavili domaći timovi (dva puta Partizan i jednom Crvena zvezda).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading