SLAVNI TRENER BEZ KOMPLEKSA I SUJETE: Učim od NAJBOLJEG - ŽELJKA Obradovića! VELIKE REČI!

Autor: M. M.

Sport

24.01.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohvalio se i fotkom na Instagramu.

SLAVNI TRENER BEZ KOMPLEKSA I SUJETE: Učim od NAJBOLJEG - ŽELJKA Obradovića! VELIKE REČI!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Serđo Skariolo

Serđo Skariolo, iskusni italijanski košarkaški trener, trenutno bez klupskog angažmana nakon otkaza u Virtusu iz Bolonje. Ali, to nije razlog da na pravi način ne koristi slobodno vreme i dodatno se usavršava.

Za tako nešto, iskoristio je poznanstvo i poštovanje od najboljeg evropskog trenera i zakucao baš na njegova vrata. Radi se, naravno, o Željku Obradoviću, trener KK Partizan.

Aktuelni selektor Španije, naime, trenutno boravi u Beogradu gde prati treninge Partizana.


Na društvenim mrežama, Skariolo je podelio fotografiju na kojoj prisustvuje treninzima uz reči: "Učim od najboljeg". Na slici se mogu videti i Željko Obradović, Aleksa Avramović i Ognjen Jaramaz.

 

 

Nakon jednog od mečeva s bivšim klubom takođe je govorio o Žocu.

- Posebno čestitam Željku Obradoviću na načinu kako vodi ovaj tim, kao i Zoran Saviću kako ga je sastavio - rekao je Italijan. 

Inače, njegov rastanak sa Virtusom nije prošao najsjajnije, pošto će, po svemu sudeći, završiti i na sudu. Čelnici kluba iz Bolonje su smenili selektora "crvene furije" nakon njegovih oštrih reči na njihov račun, a prvi čovek kluba Masimo Zaneti je sve pravdao rečima da Španac nije bio korektan i da je pregovarao sa Torontom i Real Madridom.

Navodno, pregovori sa Madriđanima su vođeni nakon pete utakmice prošlogodišnje Top 8 faze Evrolige protiv Partizana u Beogradu, ali nje došlo do konačnog dogovora, pa je Real nakon osvojene titule šampiona Evrope produžio ugovor sa Ćus Mateom.

Upravo te tvrdnje da je bilo pregova sa aktuelnim šampionom Evrope su najviše pogodile Skarila i on je odlučio da tuži klub, kako tvrde pojedini mediji u Španiji.

Predmet sudskog procesa neće biti samo "lažne optužbe", već i potraživanje da se isplati ceo obećani novac zbog jednostranog raskida saradnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading