NANELI NAPRAVIO HAOS USRED BEOGRADA: Evo KAKO su navijači reagovali kada su ga UGLEDALI! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.01.2024

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodilo u Ulici kralja Milana.

NANELI NAPRAVIO HAOS USRED BEOGRADA: Evo KAKO su navijači reagovali kada su ga UGLEDALI! (VIDEO)

Foto: KK Partizan

Džejms Naneli se pojavio u centru Beograda u Partizanovom šopu na dogovorenom druženju i izazvao je opštu pometnju.

Amerikanac važi za jednog od ljubimaca navijača, a taj status je stekao najviše zbog odličnih partija koje pruža u crno-belom dresu od dolaska.

Veliki broj navijača crno-belog kluba skupio se ispred prodavnice u "Kralja Milana 6" kako bi se slikao i uzeo autogram od Nanelija.

Naneli je u Partizan došao 2022. godine i od tada je ljubimac navijača. Prosečno beleži 13,1 poen uz 3,6 skokova i 2,9 asistencija u crno-belom dresu u Evroligi.

Zanimljivo, i sam Naneli je preko društvenih mreža pozvao navijače da dođu i ponesu rekvizite koje bi voleli da potpišu.

Podsetimo, juče je održan žreb za Kup "Radivoja Koraća" u kom je Partizan saznao svog rivala. Kuglice su rekle svoje i spojile parove četvrtfinala.

Sada već tradicionalno, niška dvorana "Čair" će biti borilište na kojem će se najbolji srpski klubovi takmičiti za čuvenu "Žućkovu levicu".

Partizan će igrati protiv Hercegovca, ali će se na teren, što je mnogo važnije za Grobare, vratiti Aleksa Avramović koji nije tu još od duela sa Milanom od pre dva meseca.

Podsetimo, od 14. do 17. februara je na programu bitka za trofej u nacionalnom kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading