OBRADOVIĆA SLOMILE EMOCIJE! Željko o odlasku Milojevića i REKORDNOM broju gledalaca na tribinama Arene!

Autor:

Sport

22.01.2024

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan i Mega se na veličanstven način oprostili od Dejana Milojevića.

OBRADOVIĆA SLOMILE EMOCIJE! Željko o odlasku Milojevića i REKORDNOM broju gledalaca na tribinama Arene!

Foto: Starsport

Crno-beli su ubedljivo savladali večerašnjeg rivala, ali je večerašnja pobeda bila jedna od najgorčijih za najtrofejnijeg trenera Evrope Željka Obradovića.

Oproštaj od Dejana Milojevića, koji je preminuo u 47. godini od posledica srčanog udara, nije prošao bez kiomentara ni na konferenciji za medije trenera Partizana.

- Naravno, glavna impresija je ovo što se desilo našem Dejanu. Mnogo je tužno i žalosno, ne bih da ponavljam što sam znao o njemu kao čoveku, igraču i treneru. Ovo što su navijači priredili večeras je pokazatelj ono što je Dejan bio. Najveća poseta u ABA ligi, zahvaljujući njemu, u njegovu čast. Sve ostalo je malo manje važno - rekao je Obradović.

Foto: Starsport

 

Osvrnuo se trener pobedničkog tima o inicijativi da se po Milojeviću nazove južna tribina "Beogradske arene".

- Svaka inicijativa koja ide u tom smislu je dobrodošla. Bez ikakve dileme. Šta kako i gde je pitanje. Sa moje strane sam za to. Vratili smo se iz Atine i odradili jedan trening. Konačno nismo imali probleme, Kevin koji nije putovao oporavio se. U Atini je Naneli krenuo sa temepraturom na put, kao i stručni štab. Počeo je virtus da vlada, oko mene imam prijatelje koji su bolesni. Čuvajte se, sreća da smo zdravi i da ćemo i tako nastaviti.

Usledilo je još jedno sećanje na Milojevića.

- Najiskrenije, ove majice koje su napravljene. Bio je najveći borac, najsrčaniji sa kojim sam sarađivao. Svi ga znaju po tome kakva je ljudina bio, nema čoveka koji nije voleo da bude u njegovom društvu, od igrača, do navijača i drugih. Navijači su bili svesni kakav je Dejan bio čovek i igrao ne samo u Partizanu, nego svuda, pa potom se i bavio trenerskim poslom i ko zna koliko ga je lepih stvari čekalo još. Nažalost, desilo se šta se desilo - istakao je Željo Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading