GOLDEN STEJT ISPRATIO NAJTUŽNIJI MEČ IZ ARENE! "Ratnici" OBJAVILI snimak koji je videlo 32 miliona navijača! Grobari režirali NAJEMOTIVNIJJI oproštaj od Milojevića (VIDEO)

Autor:

Sport

22.01.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski košarkaš preminuo u 47. godini.

GOLDEN STEJT ISPRATIO NAJTUŽNIJI MEČ IZ ARENE! "Ratnici" OBJAVILI snimak koji je videlo 32 miliona navijača! Grobari režirali NAJEMOTIVNIJJI oproštaj od Milojevića (VIDEO)

Foto: Starsport

Golden Stejt je na svom Instagram profilu podelio scene iz Beogradske arene sa oproštaja navijača od Dejana Milojevića.

Višestrukog šampiona NBA lige prati preko 32.000.000 fanova na ovoj društvenoj mreži i oni su imali priliku da vide neverovatno emotivne momente:

Podsetimo, srpski trener i legendarni košarkaš Dejan Milojević preminuo je u 47. godini od posledica srčanog udara.

Milojeviću je pozlilo u noći između utorka i srede u jednom restoranu u Solt Lejk Sitiju, gde se nalazio sa svojim klubom Golden Stejt Voriorsima.

Foto: printscreen/Instagram

 

Proslavljeni reprezentativac Srbije je rođen 15. aprila 1977. godine u Beogradu. Igrao je za Beovuk, FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasaraj, a karijeru je završio u Partizanu gde se vratio 2009. godine.

Sa Partizanom je osvojio dve titule prvaka države, a po jednom je bio MVP domaće i regionalne lige.

Trenersku karijeru je započeo 2012. godine u Megi, gde je ostao do 2020. godine. Potom je godinu dana proveo u Budućnosti iz Podgorice, da bi 2021. godine otišao u Ameriku, tačnije u Golden Stejt Voriors, gde je bio asistent prvom treneru. Sa ovim timom je 2022. godine postao NBA šampion.

Sa "orlovima" je 2001. na Evropskom prvenstvu u Turskoj postao šampion Starog kontinenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading