GROBARI ĆE DA POLUDE! Kaminski se SVAĐAO sa Žocem u Atini, pa dodatno RAZBESNEO navijače! Ovo mu NISU oprostili! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.01.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaš postao predmet ismevanja na društvenim mrežama.

GROBARI ĆE DA POLUDE! Kaminski se SVAĐAO sa Žocem u Atini, pa dodatno RAZBESNEO navijače! Ovo mu NISU oprostili! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana poraženi su u Atini od Panatinaikosa rezultatom 84:71, pa su posle 22 kola Evrolige na skoru od po 11 pobeda i poraza.

Meč u OAKA areni ostao je u senci incidenta koji se dogodio, kada je Frenk Kaminski upao u raspravu sa trenerom crno-belih Željkom Obradovićem

Bivši igrač Hjuston Roketsa nije prihvatio odluku najtrofejnijeg trenera da ga pošalje na klupu, pa je kroz debatu pokušao da se opravda, što se nimalo svidelo navijačima kluba iz Humske.

Grobari su, svi do jednog, stali na stranu Žoca, jer je Kaminski od dolaska u Partizan više puta pokazao da nije dostojan renomea pojačanja, iako su crno-beli uložili značajna sredstva da ga dovedu.

O njegovoj neozbiljnosti svedoči i najnoviji klip koji se pojavio na društvenim mrežama, gde Frenk Kaminski opušteno igra u kuhinji, kao da se ništa nije dogodilo dan ranije.

Čim su ovo videli, navijači Partizana su "poludeli" i putem komentara još više počeli da osuđuju američkog asa, koji očito ne shvata važnost grba kluba za koji nastupa.

Posle svega ovog, ostaje samo dilema kakav će sledeći gaf napraviti Frenk Kaminski, na parketu ili van njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading