OGROMNO INTERESOVANJE DELIJA ZA DUEL ZVEZDE MERIDIANBET I PARTIZANA! Pogledajte KOLIKI JE RED ispred Marakane! (FOTO + VIDEO)

Autor:

Sport

02.01.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje da će hala biti puna.

OGROMNO INTERESOVANJE DELIJA ZA DUEL ZVEZDE MERIDIANBET I PARTIZANA! Pogledajte KOLIKI JE RED ispred Marakane! (FOTO + VIDEO)

Foto: prinskrin

Crvena zvezda Meridianbet i Partizan će po treći put ove sezone odmeriti snage, drugi put u Evroligi. U oktobru su u kratkom vremenskom rasponu odigrana oba duela, a crno-beli su nakon velikog preokreta u prvom susretu na evropskoj sceni slavili, da bi nekoliko dana kasnije isti uspeh ponovili na nešto lakši način u regionalnoj ligi.

Ovog puta su crveno-beli "domaćini", a znamo koliko prednost domaćeg terena znači kada je u pitanju derbi. Još jednom će to sigurno biti slučaj, pošto vlada ogromno interesovanje svih zvezdaša, a potvrda toga je i trenutna slika ispred Marakane, odnosno Sportskog društva "Crvena zvezda". Redovi ispred najvećeg stadiona u Srbiji su ogromni, a, podsetimo, samo vlasnici sezonskih karata mogu da kupe i pojedinačnu.

Republika

Foto: Instagram stori

Red na Marakani

- Klub ovom prilikom obaveštava javnost da će se prodaja kontigenta pojedinačnih karata za ovu utakmicu vršiti isključivo uz sezonsku kartu (najviše dve karte po osobi, odnosno vlasniku sezonske karte ili članske karte), i to od utorka 02.01.2024. godine u prostorija SD Crvena zvezda u Ljutice Bogdana 1a. Prodaja karata počinje u 12 časova (2.1. i 3.1. od 12 do 20 časova) - stoji u zvaničnom saopštenju crveno-belih.

Podsetimo, Delije su izdale saopštenje u kom pozivaju svakog navijača da se adekvatno obuče kako bi upotpunio crveno-belu koreografiju u Areni.

Foto: prinskrin

Red za karte

- Na utakmicama u Evroligi pokazali smo šta je verna Zvezdaška publika. Za večiti derbi želimo da to podignemo na još viši nivo, a za to je potrebno da se unapred dogovorimo i zajedno potrudimo. Prošle sezone na Marakani smo napravili koreografiju sa crvenim i belim majicama. Želimo da isto to sada uradimo i u Areni. Svi koji dolazite na utakmicu pratite sledeća uputstva: 

Nivo 400 

Svi u CRVENIM majicama ili duksericama

Nivo 200 
Svi u BELIM majicama ili duksericama

Verujemo da svaki Zvezdaš sigurno ima crvenu majicu i da će ceo nivo 400 biti u crvenom. Za nivo 200 svako neka se potrudi da do utakmice nađe belu majicu, duks, šuškavac. Ako baš nema belu može i sivu. Ovo je izazov za svakog Zvezdaša i nadamo se da će svako da ispoštuje ovaj dogovor i da napravimo koreografiju koja traje celu utakmicu i tako pomognemo našim igračima da pobede u derbiju - stoji u saopštenju Delija.

Večiti derbi je na programu četvrtog januara od 20.00 časova u Areni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading