MADAR "EKSPLODIRAO" PRED DUEL SA ZVEZDOM MERIDIANBET! Brutalna DABL-DABL partija bivšeg igrača Partizana!

Autor:

Sport

30.12.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od njegovih najvoljih ove sezone.

MADAR "EKSPLODIRAO" PRED DUEL SA ZVEZDOM MERIDIANBET! Brutalna DABL-DABL partija bivšeg igrača Partizana!

Foto: Euroleague.net

Mnogi navijači su očekivali da Fenerbahče dolaskom Šarasa Jasikevičijusa neće dobiti mnogo više u odnosu na to šta je imao sa Dimitrisom Itudisom. Međutim, litvanski stručnjak ne zna za poraz od kada je seo na klupu istanbulskog tima. Fener je vezao čak sedam pobeda u svim takmičenjima zaključno sa večerašnjom, pošto su crno-žuti slavili nad Bursasporom rezultatom 97:90.

Na poluvremenu gosti su slavili, međutim na kraju utakmice "poludeo" je Jam Madar koji je odigrao skoro savršeno.

 

 

On je na ovom meču postigao dabl-dabl učinak ubacivši 25 poena i uhvativši 13 skokova, a na to je podelio i četiri asistencije. Bio je ključni igrač susreta u trenucima kada se "lomilo", te možda i najboljom partijom sezone doneo važnu pobedu Feneru u turskom prvenstvu

Sa druge strane fantastičnu partiju je imalo nesuđeno pojačanje Partizana Džordan Flojd, koji je postigao 31 poen, a dobro je igrao i bivši igrač crno-belih Entoni Braun ubacivši 20 poena i sedam skokova.

Sada u goste dolazi Crvena zvezda Meridianbet, a kada se u obzir uzme i trenutna forma istanbulskog tima i želja za osvetom zbog ubedljivog poraza iz prve polovine sezone, nema sumnje da će crveno-beli teško da dođu do pozitivnog rezultata u "Ulker Areni".

Fener je na čelu turske lige posle ove pobede, dok se u Evroligi nalazi na šestoj poziciji sa skorom 7-4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading