DELIJE SPREMAJU NOVI SPEKTAKL ZA DERBI: Arena će biti OBOJENA u CRVENO-BELO!

Autor:

Sport

02.01.2024

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je koreografija u kojoj je svaki navijač bitan.

DELIJE SPREMAJU NOVI SPEKTAKL ZA DERBI: Arena će biti OBOJENA u CRVENO-BELO!

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet i Partizan će po treći put ove sezone odmeriti snage, drugi put u Evroligi. U oktobru su u kratkom vremenskom rasponu odigrana oba duela, a crno-beli su nakon velikog preokreta u prvom susretu na evropskoj sceni slavili, da bi nekoliko dana kasnije isti uspeh ponovili na nešto lakši način u regionalnoj ligi.

Ovog puta su crveno-beli "domaćini", a znamo koliko prednost domaćeg terena znači kada je u pitanju derbi. 

Tom prilikom, Delije su izdale saopštenje u kom pozivaju svakog navijača da se adekvatno obuče kako bi upotpunio crveno-belu koreografiju u Areni.

- Na utakmicama u Evroligi pokazali smo šta je verna Zvezdaška publika. Za večiti derbi želimo da to podignemo na još viši nivo, a za to je potrebno da se unapred dogovorimo i zajedno potrudimo. Prošle sezone na Marakani smo napravili koreografiju sa crvenim i belim majicama. Želimo da isto to sada uradimo i u Areni. Svi koji dolazite na utakmicu pratite sledeća uputstva: 

Republika

Foto: prinskrin

Koreografija crveno-belih

Nivo 400 

Svi u CRVENIM majicama ili duksericama

Nivo 200 
Svi u BELIM majicama ili duksericama

Verujemo da svaki Zvezdaš sigurno ima crvenu majicu i da će ceo nivo 400 biti u crvenom. Za nivo 200 svako neka se potrudi da do utakmice nađe belu majicu, duks, šuškavac. Ako baš nema belu može i sivu. Ovo je izazov za svakog Zvezdaša i nadamo se da će svako da ispoštuje ovaj dogovor i da napravimo koreografiju koja traje celu utakmicu i tako pomognemo našim igračima da pobede u derbiju.

Podsetimo, večiti derbi je na programu četvrtog januara od 20.00 časova u Areni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading