JOKIĆEV KRITIČAR DOBIO ODGOVOR! Novinar UGASIO Stiva Kera!

Autor:

Sport

29.12.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić ponovo se našao na meti kritika, a ovaj put mu je u zaštitu stao američki novinar.

JOKIĆEV KRITIČAR DOBIO ODGOVOR! Novinar UGASIO Stiva Kera!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Denver Nagetsi su pobedili Memfis Grizlise u noći između četvrtka i petka sa 142:105, a Nikola Jokić je upisao savršeni tripl-dabl sa 26 poena, 14 skokova i deset asistencija.

U toku većine susreta, gorostasni centar iz Srbije nije imao nijednu priliku da se upiše u strelce sa linije za slobodna bacanja. Ako uporedimo ove dve utakmice, vidimo kolika je razlika u odnosu na meč protiv Golden Stejta, na kome je Jokić imao 18 penala. 

Tada su na broj slobodnih bacanja Jokića reagovali Stiv Ker, trener ekipe i Stef Kari, plej Voriorsa, a Harison Vind, američki novinar koji prati Nagetse sada je ironično reagovao na činjenicu da su sudije prema Jokiću opet krenule po starom.

- Stiv Ker će mirno spavati večeras - napisao je Vind uz isečak iz statistike koji je u tom trenutku pokazivao da Jokić nema nijedno izvedeno bacanje.

 

 

Inače, zanimljivo je da je do sada Somborac odigrao tačno celu jednu regularnu sezonu bez ijednog slobodnog bacanja, odnosno 82 utakmice na kojima je imao nula pokušaja.

Denver Nagetsi trenutno zauzimaju drugu poziciju u Zapadnoj konferenciji NBA lige. Ekipu iz Kolorada, koju predvodi dvostruki MVP Nikola Jokić, ima 23 pobede i deset poraza, a reprezentativac Srbije ponovo se nalazi u priči oko laskavog priznanja najkorisnijeg igrača šampionata. Isti je slučaj i sa Lukom Dončićem, čiji Maveriksi trenutno drže šestu poziciju. Moguće je da nas u plej-ofu očekuje balkanski susret, a ukoliko se to i desi, sigurni smo da će varničiti na sve strane. 

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading