ATAMAN PRESELIO MIROTIĆA U ZVEZDU MERIDIANBET: URNEBESAN lapsus trenera Panatinaikosa! Poznato Lesorovo stanje!

Autor:

Sport

27.12.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ergin Atman davao je izjavu pred susret sa crveno-belima i pri tome napravio jednu grešku.

ATAMAN PRESELIO MIROTIĆA U ZVEZDU MERIDIANBET: URNEBESAN lapsus trenera Panatinaikosa! Poznato Lesorovo stanje!

Foto: Starsport

Ergin Ataman

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet okončaće ovu godinu gostovanjem Panatinaikosu u četvrtak od 20.15 časova u okviru 17. kola Evrolige. Atinjani imaju imperativ pobede i favoriti su, s obzirom da su crveno-beli napravili velike promene u timu dovođenjem Fredija GIlespija i odlaskom Šabaza Nejpira.

I pored novog pojačanja, Ergin Ataman je u izjavi pred meč Zvezdi Meridianbet "poklonio" još jednog igrača. Naime, nabrajajući košarkaše kluba sa Malog Kalemegdana, Ataman je napravio lapsus i pomešao Luku Mitrovića i NIkolu Mirotića. 

- Završili smo trening ranije, ko želi da šutira još, može da ostane. Čeka nas opasan meč, dali su 98 poena u prošlom kolu, opasni su u napadu. Teodosić igra odlično, Nedović je opasan takođe, Bolomboj, Mirotić. Ovaj, Mirotić, pardon Mitrović, iskusni igrači, ispod nas su na tabeli i to ih čini još opasnijim. Moramo da odbranimo domaći tim, završavamo prvi deo evroligaške sezone. Još šest timova ima isto skor kao i mi trenutno (9-7). Ponavljam, biće opasan meč, budite spremni - izjavio je kroz osmeh Ataman. 

Republika

Foto: Starsport

Ergin Ataman

Dotakao se bivši trener Efesa i stanja Matijasa Lesora, koji je doživeo nezgodan pad, te je upitan za predstojeći duel. 

- Lesor je odradio deo treninga juče i danas i pratio nas je veliki deo sesije. Medicinsko osoblje tima vredno radi i nadam se da ćemo ga videti na parketu. Mislim da su šanse 80 - 90 odsto - naveo je Ataman.

Podsetimo, Crvena zvezda Meridianbet se letos dovodila u vezu sa sa Nikolom Mirotićem. Na kraju se ispostavilo da je on u mnogo ozbiljnijim pregovorima sa Partizanom, ali ni od ove sage ništa nije bilo, te je reprezentativac Španije završio u Armaniju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading