SRBOMRZAC IZGUBIO KONTROLU! Ataman zagrmeo: Sve ću da vas TUŽIM!

Autor:

Sport

08.12.2023

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Panatinaikosa revoltiran natpisima u medijima.

SRBOMRZAC IZGUBIO KONTROLU! Ataman zagrmeo: Sve ću da vas TUŽIM!

Foto: Starsport

Trener Efesa Ergin Ataman

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman bio je veoma nezadovoljan posle poraza njegovog tima od madridskog Real rezultatom 78:90 u okviru 13. kola Evrolige.

Meč je odigran u OAKA areni, a njega nije iznervirala partija njegovog tima, već objave pojedinih medija.

Preciznije, bivši strateg Efesa se susreo u Atini sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, a u spornim tekstovima objavljeni su navodni transkrpti njihovog razgovora koji su vodili.

Republika

Foto: Starsport

 

- Kao što znate, danas sam posetio predsednika Erdogana u Atini. On se posle toga sastao sa grčkim premijerom. Posetio sam ga u turskoj ambasadi i razgovarali smo pola sata. Neko u Grčkoj, neko od vaših prijatelja, napisao je sr**e od vesti. Rekli su da me je pitao: "Zašto si došao u Panatinaikos?", a da sam mu ja rekao da sam došao kako bih ovde pobedio Fenerbahče. To je totalno sr**e i budalaštine - rekao je Ataman i nastavio:

- Razgovarali smo o prijateljstvu Turaka i Grka, o kulturi sporta u Grčkoj, o Panatinaikosu i Olimpijakosu. Nisam ni spomenuo Fenerbahče. Koja god novina da je to napisala, tužiću vas sve! - zagrmeo je besni Ergin Ataman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading