DOMINACIJA LUKE MITROVIĆA: Centar Zvezde Meridianbet ISPISAO ISTORIJU Evrolige!

Autor:

Sport

11.12.2023

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko priznanje za fantastičnog košarkaša crveno-belih.

DOMINACIJA LUKE MITROVIĆA: Centar Zvezde Meridianbet ISPISAO ISTORIJU Evrolige!

Foto: Evroliga

Luka Mitrović

Crvena zvezda Meridianbet igra toplo-hladno u Evroligi ove sezone.

Izabranici Janisa Sferopulosa pokazali su da mogu da se takmiče sa svima, ali kao da uvek nedostaje "završni udarac".

Navijači crveno-belih i dalje veruju da ova sezona može da bude fantastična u Evropi jer je Zvezda Meridianbet demoliranjem Fenerbahčea i pobedom nad Efesom pokazala da kada stvari "legnu" tim izgleda zastrašujuće dobro.

Iako crveno-beli, kao što smo već rekli igraju toplo-hladno, jedan košarkaš je svetla tačka i iz noći u noć pruža partije na vrhunskom nivou, a to je Luka Mitrović - vojnik Zvezde Meridianbet.

Pravi sportista, skroman, tih, nenametljiv, kupio je Luka srce svih delija, a njegov ostanak u klubu je jedno od najvećih pojačanja.

Proslavio je Luka i jubilej u crveno-belom dresu od 400 nastupa, a po tome je peti u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana.

Na utakmici protiv Baskonije, Mitrović je došao i do jednog impozantnog ličnog rekorda, pošto je "pokupio" čak 11 skokova u napadu.

 

 

Ovo je drugi rezultat u istoriji Evrolige, a ispred njega je samo saigrač iz reprezentacije Srbije Nikola Milutinov.

Osim ovog podatka Luka Mitrović je trenutno najbolji ofanzivni skakač u celoj ligi sa preko tri uhvaćene lopte u napadu po meču (3.2) i među deset je najboljih skakača Evrolige sa preko šest uhvaćenih lopti po utakmici.

Ostaje nada da će ga i saigrači ispratiti na pravi način, te da će Zvezda Meridianbet uspeti da se priključi u borbu za TOP 8 fazu.

Sezona je duga, a pravi izazovi tek predstoje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading