EVROLIGAŠKI DAN: Zvezda Meridianbet i Partizan traže pobede! Evo GDE možete GLEDATI mečeve!

Autor:

Sport

24.11.2023

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogat košarkaški program.

EVROLIGAŠKI DAN: Zvezda Meridianbet i Partizan traže pobede! Evo GDE možete GLEDATI mečeve!

Foto: Shutterstock, wikipedia

PARTIZAN

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

 

Košarkaši Anadolu Efesa dočekuju Partizan u Istanbulu u okviru 10. kola Evrolige, a meč je na programu u petak od 18.30 časova. Ovaj duel možete pratiti na kanalu Sport Klub 2,  kao i u live blogu portala Republika.rs.

Turski velikan ima problem sa povređenim igračima, a van stroja su sigurno Tibor Plajs i Elajdža Brajant. Najbolji igrač "pivara" Šejn Larkin takođe ima probleme, ali je izvesno da će ipak nastupiti.

Partizan je u sličnoj zdravstvenoj situaciji. Povređen je kapiten Kevin Panter, a dodatni udar na bekovsku liniju su izostanci Alekse Avramovića i Uroša Trifunovića.

Crno-beli su na skoru 4-5, a isti učinak imaju i košarkaši iz Istanbula, tako da je ovo odlična prilika i za jedne i za druge da poravnaju skor i priključe se borbi za top 8.

Prošle sezone su crno-beli slavili i u Istanbulu i u Beogradu, a grobari se nadaju da bi to moglo da se ponovi. 

CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET

Republika

Foto: star sport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet

 

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekaće Armani Milano u okviru 10. kola Evrolige u petak od 20.30 časova u Beogradu. Ovaj duel možete pratiti na kanalu Sport Klub 1, kao i u live blogu portala Republika.rs

Crveno-beli su iz prošlonedeljnog duplog programa izašli sa jednom pobedom i jednim porazom. Trijumf su ostvarili nad Fenerbahčeom u Beogradu, a potom su poraženi od ekipe Olimpijakosa na gostovanju. Fenerbahče je demoliran, a izabranici Janisa Sferopulosa su bili u igri i u Pireju do poslednjeg minuta. Forma je uzlazna, tako da delije očekuju siguran trijumf protiv Olimpije Milano.

Košarkaši Olimpije iz Milana su na istom skoru od 3-6 i ne mogu da kažu da su zadovoljni.

Međutim, ono što može da zabrine crveno-bele je to što su u poslednjih pet mečeva izubili od narednog rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading