TRENER BAJERNA ISHVALIO VEČITE RIVALE! Zvezda Meridianbet ima iskusne košarkaše, OVO je potrebno Partizanu!

Autor:

Sport

16.11.2023

00:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Bajerna Pablo Laso rekao je posle pobede nad Partizanom (94:85) da crno-beli imaju nekoliko igrača kojima je ovo prva sezona u Evroligi i da je im potrebno vreme.

TRENER BAJERNA ISHVALIO VEČITE RIVALE! Zvezda Meridianbet ima iskusne košarkaše, OVO je potrebno Partizanu!

Foto: Starsport

Pablo Laso

Iskusni stručnjak je, takođe, istakao da Crvena zvezda Meridianbet ima veliki kvalitet i iskusne igrače, kao i da nije iznenađen serijom pobeda Baskonije od dolaska Duška Ivanovića na klupu.

- Čestitam igračima, mislim da su igrali sa puno hrabrosti. Prva četvrtina nije bila dobra. Od drugog poluvremena su dobro razumeli kako moramo da igramo - rekao je Laso na konferenciji za medije u Minhenu.

Našalio se zatim i na činjenicu da je Partizan imao više navijača od Bajerna.

- Ovo je bilo domaćinstvo... Nekako... Ali, bitno je da smo na kraju uspeli da ostvarimo pobedu.

Foto: Starsport

 

Laso je zatim odgovorio na pitanje da prokomentariše loš start u Evroligi Partizana i Crvene zvezde Meridianbet koji imaju skor 3-5.

- Mislim da su oba tima veoma talentovana. Zvezda Meridianbet je potpisala veoma iskusne košarkaše, Teodosića, Tobija, Bolomboja, Gedraitisa, igrače koji su dugo u Evroligi. Mislim da je Partizanu potrebno još malo vremena. Doužer je nov, Kaminski je nov, Kaboklo je nov. Trebaće im vremena da budu najbolji. Takođe, Panter je van terena, tako da je i to faktor - dodao je španski stručnjak.

Nastavio je Laso da analizira večite rivale.

- Isto tako, Zvezda Meridianbet je promenila trenera, biće im potrebno vremena da budu na najboljem nivou. Oba tima su odlična, kompetitivna, imaju odlične igrače. Znamo da moramo da igramo tamo i videćemo se opet sa Zvezdom Meridianbet. Verujemo da su oba tima odlična, dosta ih poštujemo, znamo koliko ih je teško dobiti. Trenutno smo 1-1 sa srpskim timovima, nadamo se da će na kraju biti 3-1.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i Pablo Laso

Laso je rođen u Vitoriji, pa je na pitanje da li je iznenađen serijom pobeda Baskonije od dolaska Duška Ivanovića na klupu, odgovorio sledeće:

- Znam zašto ste mi postavili ovo pitanje. Nisam nimalo iznenađen. To je klub koji se nikad ne predaje, uvek ima najviše ciljeve i očekujem od njih da budu kandidati za visok plasman do kraja regularnog toka Evrolige - istakao je Pablo Laso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading