AVRAMOVIĆ ZNA UZROKE PORAZA! Dobro smo počeli, ali...

Autor:

Sport

15.11.2023

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nisu uspeli da dođu do nove pobede u Evroligi.

AVRAMOVIĆ ZNA UZROKE PORAZA! Dobro smo počeli, ali...

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

Još jednu neizvesnu utakmicu odigrao je Partizan, ali za razliku od meča protiv Fenerbahčea, u Minhenu je pretrpeo novi evroligaški poraz.

Prema rečima Alekse Avramovića, regionalni šampion je dobro počeo meč, međutim, kasnije je usledio pad u igri.

- Mislim da smo fantastično otvorili utakmicu sa 32 poena u prvoj četvrtini. Igrali smo fenomenalno u napadu. Radili smo dobre stvari, međutim oni su pogađali neke teške šuteve kojima su se vratili u meč. Posle su imali kontrolu tokom četvrte deonice gde smo mi uspeli da se vratimo kroz nekoliko dobrih odbrana i sigurnosti u napadu - rekao je Avramović.

Republika

Foto: Admiralbet ABA liga/Dragana Stjepanović

 

Srpski reprezentativac je poručio da ekipa nema previše vremena da tuguje pošto je već za dva dana očekuje nova utakmica u najelitnijem klupskom takmičenju.

- Međutim, mislim da je bila utakmica na jednu loptu. Pi Džej je imao šut za tri poena za izjednačenje… Bio je dobar meč, napadački. Mi nismo istrajali do kraja, imali smo i neke izgubljene posede. Vratili smo se, verovali, imali smo samopouzdanje i glave gore, moramo da budemo pribrani. Već nas za dva dana čeka Alba koja je slična ekipa kao Bajern. Igramo pred domaćim navijačima i znamo da nemamo pravo na grešku - istakao je Aleksa Avramović.

Alba i Partizan sastaju se u petak od 20 časova i 45 minuta u devetom kolu Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading