BAJERN ZBOG GROBARA PIŠE NA SRPSKOM: Ovo svi navijači Partizana moraju ozbiljno da shvate

Autor:

Sport

15.11.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanovci ovo moraju da znaju a tiče se meča u Evroligi.

BAJERN ZBOG GROBARA PIŠE NA SRPSKOM: Ovo svi navijači Partizana moraju ozbiljno da shvate

Foto: twitter.com/FCBBasketball

Košarkaši Partizana gostovaće večeras (20.30) Bajernu u osmom kolu Evrolige u nameri da nastave niz pobeda posle trijumfa nad Fenerbahčeom. Izabranici Željka Obradovića su prošle godine slavili usred Minhena nošeni gromoglasnom podrškom grobara, a ako je suditi na osnovu najava i ove godine će hala biti ispunjena i to velikim brojem navijača crno-belih.

Upravo zbog njih je nemački gigant "progovorio" srpski jezik. Naime, Bajern je izdao važno saopštenje koje moraju ozbiljno da shvate svi navijači koji uživo budu gledali meč. Naime, utakica počinje u 20.30 i završiće se ako sve bude po planu oko iza 22 časa, a upravo tada staje glavni deo prevoza u Minhenu.

 

 

- Dragi navijači Partizana, S-Bahn Minhen danas štrajkuje od 22 sata. Molimo vas da planirate povratak posle utakmice koristeći U-Bahn, autobus i tramvaj. U-Bahn vozovi polaze sa stanica Westpark i Heimeranplatz, autobusi sa stanice Siegenburger Straße, a tramvaji sa stanice Fachnerstraße - naveo je Bajern u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading