OBRADOVIĆ ZAGRMEO POSLE PORAZA! Evo na čemu Partizan MORA da RADI!

Autor:

Sport

15.11.2023

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović naglasio je posle poraza od Bajerna u Minhenu da će njegova ekipa morati da radi na volji, želji, borbenosti i odbrani.

OBRADOVIĆ ZAGRMEO POSLE PORAZA! Evo na čemu Partizan MORA da RADI!

Foto: KK Partizan twitter

Crno-beli su doživeli doživeli peti poraz u osmom kolu Evrolige od tima iz Minhena (94:85).

- Poraz je ispao veliki i delovalo je to laka pobeda domaćina, a presudio je koš i dodatno bacanje Franciska na minut pre kraja kad je razlika bila samo jedan posed. Mi smo odlično igrali veći deo prvog poluvremena, posle pada i igri smo se vratili u finišu ali nismo uspeli da dođemo do preokreta - rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Najtrofejniji evropski stručnjak je u nedelju posle poraza od Igokee pričao o problemu motivacije igrača. Na pitanja novinara Tanjuga da li je igračima potrebna veća motivacija od ovako fenomenalne atmosfere kakvu su večeras napravili grobari i šta regionalni šampion može da uradi da popravi odbranu, jer prima previše poena u poslednje vreme, trener Partizana je dao jasan odgovor:

Republika

Foto: KK Partizan twitter

 

- Oba pitanja su dobra i lepa, ali oba pitanja su za igrače. Da li možemo da popravimo odbranu? Sa ovakvim rasporedom i načinom na koji igramo nije lako, jer nemamo mnogo vremena za to, ali ima nekih situacija koje su stvar želje, da se odigra pametnije pre svega i da u toj borbi za poziciju i skok, da budeš malo hrabriji i odlučniji i u tom smislu može da se popravi. Optimisti smo.

Konferenciju za medije je okončao zahvalnošću domaćinu.

- Hvala Bajernu i njihovim ljudima na fenomenalnoj dobrodošlici, osećali smo se ovde kao kod kuće i učinićemo sve da im uzvratimo na isti način u Beogradu - istakao je Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading