OBRADOVIĆ OTKRIO PROBLEM PRED BAJERN: Centar ne igra u Minhenu

Autor:

Sport

14.11.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova je utakmica, nema vremena ni da patiš ni da se raduješ, rekao je trener Partizana pred gostovanje u Evroligi.

OBRADOVIĆ OTKRIO PROBLEM PRED BAJERN: Centar ne igra u Minhenu

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana gostovaće sutra Bajernu u osmom kolu Evrolige u nameri da nastave tamo gde su stali pobedom nad Fenerbahčeom u Beogradu. U prethodnom odmeravanju snaga u Minhenu slavili su izabranici Željka Obradovića, pa je iskusno trener uveren da se taj podvig može ponoviti, iako je svestan da ih očekuje teško gostovanje.

- Nova utakmica u Evroligi, znamo ih veoma dobro, napravili smo skauting. Tim koji igra na sličan način kao Fenerbahče s dosta šuteva za tri poena i najbolji su tim kad se priča o ofanzivnom skoku, to je bitno, da zaustavimo šut za tri poena i da zagradimo koš posle toga. Druge stvari koje su bitne, to je da igraju promenljive odbrane i da će probati da nas iznenade, lično mislim da će posle svakog tajmauta da menjaju odbrane - rekao je Obradović o protivniku, pa se dotakao i svoje ekipe:

- Balša Koprivica je bolestan i ne putuje s nama. Nemamo vremena da se bavimo šta smo radili u zadnjoj utakmici, svaka nova utakmica je nova, nema vremena ni da patiš ni da se raduješ. Tako da... Pripremaš utakmicu na najbolji mogući način, za koji misliš da je potreban, kako nama, tako i njima.

Foto: Starsport

 

Takođe, uz ekipu neće biti ni kapiten Kevin Panter, koji se nije oporavio od povrede.

Žoc je prokomentarisao i to što će sa druge strane na klupi biti iskusni Pablo Laso.

- Svaki trener ostavlja neki trag, počeo je da radi ove sezone, potrebno mu je vreme, ali zna se način na koji radi Pablo. Prepoznatljiv je bio u Real Madridu i evo sad, neke ideje se vide i u Bajernu, roster je drugačiji, ali neke njegove teme su prepoznatljive - dodao je Žoc.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
VALJAK I ARMIJA NAVIJACA

15.11.2023 01:43

PLEJ ,PLEJ NAM FALI. PRAVI PLEJ. ZBOG PLEJA GUBIMO 4 DOBIJENE UTAKMICE. TO SE NE NADOKNADJUJE !