NIKOLA MIROTIĆ BRUTALNO ISPROZIVAN: Grobari ne mogu da mu oproste što nije došao u Partizan

Autor:

Sport

14.11.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš na udaru usred popularnog kviza jer jer pogazio reč.

NIKOLA MIROTIĆ BRUTALNO ISPROZIVAN: Grobari ne mogu da mu oproste što nije došao u Partizan

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Nikola Mirotić je ponovo na udaru zato što nije došao u Partizan iako je, navodno, sve već imao dogovoreno sa trenerom Željkom Obradovićem i Zoranom Savićem. Njemu grobari nisu oprostili "izdaju" i to što j pogazio datu reč pa je na putu iz Barselone do Beograda skrenuo do Milana i potpisao za Armani.

Ovaj put Crnogoras srpskog porekla sa španskim pasošem se našao na udaru usred popularnog kviza Potera na RTS i to bez ikakvog povoda. Naime, jedan takmičar je isporistio poređenje sa Mirotićem da objasni da su se ostali takmičari i on dogovorili kako će igrati u kvizu, te da neće pogaziti datu reč.

- Da se malo osvrnem na skorašnju transfer-sagu jednog košarkaša i datu reč, ima narodna izreka koja kaže da se čovek drži za reč, a vo za rogove. Dali smo reč jedan drugom da ćemo se držati dogovora i reč je svetinja - rekao je takmičar.

 

 

Voditelj Jovan Memedović našao se zatečen iako je očigledno shvatio o čemu je reč, ali je uspeo da izbegne nastavak priče.

- Velika šteta, ali imate finalnu poteru do kraja, pa ćemo videti. Čestitam na tome - prokomentarisao je Memedović učinak takmičara u kvizu i nastavio dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bez obraza i morala

14.11.2023 12:23

KAKO JUDI OPROSTITI ! ,