CRVENO-BELA PORODICA: Zvezda Meridianbet SLOŽNO u NOVE POBEDE!

Autor:

Sport

31.10.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet na novom su početku.

CRVENO-BELA PORODICA: Zvezda Meridianbet SLOŽNO u NOVE POBEDE!

Foto: Starsport

Izabranici Janisa Sferopulosa doživeli su dva poraza od večitog rivala u roku od pet dana, 88:86 u Evroligi i 98:87 u AdmiralBet ABA ligi, ali ovo nije poremetilo planove kluba i veru u odličnu sezonu.

Mnogi srpski mediji preneli su danas informacije kako je atmosfera u timu loša, da je uprava nezadovoljna trenutnim igračkim kadrom i da će uslediti promene i otkazi.

Kako za naš portal potvrđuje izvor blizak klubu, ovo dolazi s druge strane, u cilju da se destabilizuje klub, a nema dodira s realnošću.

- Svi u klubu su svesni rezultata, ali nema mesta panici. Situacija unutar tima je odlična. Sastav će se još dodatno  pojačati, ali neće biti nikakvih otkaza. Ovakve informacije dolaze od onih kojima je u interesu da naštete Zvezdi Meridianbet, ali neće im poći za rukom jer su svi jedna velika porodica koja se drži zajedno i kada stvari ne idu po planu - navodi naš izvor.

Ambicije Crvene zvezde Meridianbet i dalje su najviše moguće. Novi trener je došao i trebaće mu malo vremena da zajedno sa igračima napravi sistem koji će najbolje funkcionisati.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet

 

Crveno-beli imaju jak tim, koji će biti još jači, a analizira se na kojoj poziciji je potrebno dodatno proširiti roster.

Sferopulos i njegovi izabranici imaju potpuno poverenje uprave, a iako bi neki voleli da je drugačije, Zvezda Meridianbet će iz krize rezultata izaći još jača.

Ekipa trenira odlično, a kada se sve kockice poklope, rezultat će sigurno doći.

Rana je faza sezone i ništa nije izgubljeno.

Košarkaše čeka novi izazov, a u četvrtak od 18:30 u goste im dolazi Bajern Minhen.

Nema sumnje da će Sferopulosovi izabranici dati sve od sebe da pobede pred deijama, a to će biti i najbolji način da se ućutkaju dušebrižnici koji bi voleli da su lažne informacije koje plasiraju istinite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
SEVER

31.10.2023 22:11

A KAKO DRUGACIJE,JEDINO SMO MI PORODICA KOJA SE VOLI I POSTUJE,ZNAMO DA GROBARI U SKLOPU PORODICE IMAJU MNOGO DECE IZ RAZLICITIH BRAKOVA I MRZE SE IZMEDJU SEBE...DZABE VESTACKA PRICA ZNA SE DA STE INDIJANCI GROBARSKI,UVEK BILI I OSTALI!!!!