NIJE SE DUGO ČEKALO: Ivanović već našao zamenu za Zvezdu Meridianbet?!

Autor:

Sport

21.10.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski mediji ga sele u stari klub.

NIJE SE DUGO ČEKALO: Ivanović već našao zamenu za Zvezdu Meridianbet?!

Foto: Starsport

Nedugo nakon što je saopšteno da se crnogorski stručnjak Duško Ivanović rastao sa Crvenom zvezdom, španski mediji su preneli da bi on mogao da se vrati u Baskoniju, koju je vodio u dva navrata.

Devet utakmica je bilo dovoljno da u baskijskom klubu dovedu u pitanje rad Đoana Penjaroje. Oni imaju identičan učinak kao Zvezda Meridianbet, vezali su takođe tri poraza zaredom, pa tamošnji mediji pišu da mu je naredna utakmica sa Unikahom prekretnica. Ukoliko izgubi, dobiće otkaz, a prvi kandidat za njegovog naslednika jeste Duško Ivanović. 

Prethodno, kao grom iz vedra neba pojavila se zvanična informacija da Duško Ivanović više nije trener crveno-belih.

KK Crvena Zvezda Meridianbet obaveštava javnost da Duško Ivanović više nije prvi trener našeg seniorskog tima. Klub se ovom prilikom još jednom zahvaljuje Dušku Ivanoviću na svemu što smo zajedno učinili u prethodnom periodu, ogromnom radu i trudu koji je uložio, načinu na koji je predstavljao klub kao trener prvog tima, i želi mu mnogo zdravlja i uspeha u narednom periodu i na novom profesionalnom izazovu - stoji u saopštenju s Malog Kalemegdana.

Nije se mnogo čekalo na naslednika crveno-belih, pošto se samo nekoliko minuta kasnije pojavila informacija da će Janis Sferopulos preuzeti užarenu klupu crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading