DELIJE MU OVO NEĆE ZABORAVITI! Šmekerski POTEZ napravio je Ivanović po ODLASKU iz Zvezde Meridianbet! Evo šta je URADIO!

Autor:

Sport

21.10.2023

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener srpskog šampiona pokazao veličinu.

DELIJE MU OVO NEĆE ZABORAVITI! Šmekerski POTEZ napravio je Ivanović po ODLASKU iz Zvezde Meridianbet! Evo šta je URADIO!

Foto: Starsport

Delije tokom meča sa Panatinaikosom

Poputno neočekivano odjeknula je vest da Duško Ivanović više nije trener Crvene zvezde Meridianbet!

Trofejni stručnjak se rastao s crveno-belima, posle sporazumnog dogovora, a koliko je ispao VELIKI gospodin, govori i sledeći podatak:

Na oproštaju od tima s Malog Kalemegdana, Ivanović je odlučio da preuzme na sebe odgovornost za loše rezultate u Evroligi i niz od tri poraza.

Duško je na svoju inicijativu stao ispred igrača, uz obrazloženje da prihvata krivicu isključivo na svoj račun, ne želeći nijednog trenutka da se kritikuju košarkaši crveno-belih. Svakako, gest za svaku pohvalu, koji mu neće zaboraviti ni Zvezdini navijači.

Foto: Starsport

 

Crnogorski stručnjak je sjajno započeo svoj mandat, kada je na kormilu zamenio Vladimira Jovanovića prošle sezone. 

Ipak, na početku novog ciklusa, usledili su porazi u Evroligi, pa se Duško Ivanović brzo dogovorio s rukovodstvom crveno-belih oko raskida saradnje.

Kao prvi pik da ga nasledi na kormilu, kao što smo već pisali, figurira Italijan Serđo Skariolo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Severko

21.10.2023 22:43

VRATI KACKET