ŠOK NA MALOM KALEMEGDANU! Duško Ivanović nije više trener Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

21.10.2023

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz od Virtusa u Bolonji prelio čašu.

ŠOK NA MALOM KALEMEGDANU! Duško Ivanović nije više trener Zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet je posle tri vezana neuspeha od Žalgirisa, Monaka i Virtusa u Bolonji odlučila da preseče - Duško Ivanović više nije trener kluba sa Malog Kalemegdana.

Samo nekoliko dana uoči dva izuzetno važna večita derbija protiv Partizana u Evroligi i AdmiralBet ABA ligi, crveno-beli su odlučili da se zahvale iskusnom stručnjaku.

Ivanović je došao u Zvezdu Meridianbet u novembru 2022. godine, a koji je na klupi proveo oko godinu dana.

U tom periodu, srpski šampion je poražen u finalu AdmiralBet ABA lige od Partizana, osvojila je titulu u KLS-u, kao i u Kupu Radivoja Koraća.

Ušao je klub sa Malog Kalemegdana u novu sezonu sa velikim ambicijama. Doveden je veliki broj pojačanja, crveno-beli su ciljali mesto u plej-ofu Evrolige, ali su sezonu otvorili dosta loše.

Upisana je jedna pobeda (nad Asvelom na premijeri) u četiri kola, posle čega su usledili vezani, ali tesni neuspesi, na gostovanju u Kaunasu, zatim protiv Obradovićevih "kneževa" u Štark areni i Virtusa u Bolonji, zbog čega je usledio rastanak dve strane.

Inače, prvi večiti derbi Zvezda Meridianbet igra protiv Partizana u Evroligi, u četvrtak, dok se isti rivali sastaju u AdmiralBet ABA ligi u ponedeljak, 30. oktobra, zbog čega je ovo iznenadna "šok terapija" za roster crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading