(NE)OČEKIVAN POTEZ: Partizan odlučio da li će pustiti "delije" na meč Evrolige!

Autor:

Sport

20.10.2023

18:06 >> 20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel je na programu 26. oktobra.

(NE)OČEKIVAN POTEZ: Partizan odlučio da li će pustiti "delije" na meč Evrolige!

Foto: Starsport/Ilustracija

Delije i grobari u Areni

Prvi ovosezonski košarkaški večiti derbi između Parizana i Crvene zvezde Meridianbet igra se sledeće nedelje. Crno-beli su domaćini 26. oktobra i dočekaće Crvenu zvezdu Meridianbet u beograskoj "Štark Areni" u evroligaškom okršaju dva kluba u četvrtak od 18.30. A, kako piše "Mondo", priprema se spektakl pošto će na tribinama biti i pristalice crveno-belih.

Naime, situacija će biti ista kao prošle sezone kada su najljući rivali odmeravali snage u elitnom takmičenju. Tada su na oba derbija bili navijači protivničkog tima. "Delije" su u Štark Areni bili smešteni na nivo 400 iza koša, dok su "grobari" na domaćinstvu Zvezdi Meridianbet bili smeštenu na D sektoru hale "Pionir". Očekuje se da će to ostati isto i za ovu sezonu i okršaje dva najveća srpska kluba. Predstavnici dva tima u narednim danima trebalo bi da otkriju više detalja u vezi svega toga.

Interesantno je da će se odigrati dva derbija u razmaku od samo četiri dana. Posle evroligaškog okršaja 26. oktobra, dva tima igraće i u AdmitalBet ABA ligi 30. oktobra. Za razliku od mečeva u Evroligi, na utakmici u regionalnom takmičenju izvesno neće biti navijača Zvezde Meridianbet u "Areni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading