HENDIKEP ZA CRVENO-BELE: Virtus zabranio dolazak navijača Zvezde Meridianbet

Autor:

Sport

19.10.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči novog evroligaškog izazova.

HENDIKEP ZA CRVENO-BELE:  Virtus zabranio dolazak navijača Zvezde Meridianbet

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženi su na domaćem terenu u trećoj evroligaškoj rundi od ekipe Monaka rezultatom 76:82, a samo 48 časova kasnije uslediće novi izazov, gostovanje u Bolonji ekipi Virtusa.

Iako su crveno-beli navikli da imaju podršku svojih navijača gde god da igraju, u Bolonji to neće biti slučaj. Naime, pristalica srpskog šampiona neće biti na predstojećem duelu, a tim povodom javnosti su se obratili i čelnici kluba sa Malog Kalemegdana:

- Meč između Virtusa i Crvene zvezde Meridianbet igra se u maloj gradskoj dvorani „Pala Dozza“ koja je izgrađena još 1956. godine i kapaciteta je tek 5.500 mesta - ističu iz redova crveno-belih i dodaju:

- Zbog toga, velikog interesovanja domaće publike, crveno beli neće imati podršku u Bolonji, a od strane lokalne policije iz Bolonje klub je zvaničnim dopisom informisan „…da zbog povišenog bezbednosnog rizika nikome od navijača iz Beograda, niti bilo kome od navijača Crvene zvezde koji imaju kartu neće dozvoljen ulaz u dvoranu. Karte su za kupovinu imali na raspolaganju samo i isključivo stanovnici lokalne regije Emilija Romanja. Kako je navedeno u dopisu svima koji su već kupili karte a ne potpadaju u ovu kategoriju – karte će biti otkazane, a novac će biti refundiran…“

Foto: Starsport

Bez podrške Delija u Bolonji

 

Da podsetimo, duel Virtusa i Crvene zvezde Meridianbet na programu je u petak 20. oktobra sa početkom od 20.30 časova. Domaćin u ovaj meč ulazi sa pobedom više od srpskog šampiona, s obzirom da su u prethodnoj rundi savladali berlinsku Albu rezultatom 87:76.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading